Шифра 2/5276

 

 

Се продава стан во Козле, во близина на “Два Елени”, 80м2, трособен , на 2 кат, има парно, станот има опција да се продава комплетно наместен, цена по договор.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *