Шифра 8394

    Се издава спрат од куќа во Жданец, 130м2, четворособен, на високо приземје, со сопствено парно, наместен комплет.  

Шифра 8393

    Се издава спрат од куќа во Жданец, 160м2, со 110м2 тераса, четворособен, на 1 кат, наместен комплет.

Шифра А/302

    Се издава куќа во Трнодол, 114м2, приземна, со 300м2 двор, 3 спални, наместена со нов мебел.