Шифра 7990

    Локација: Капиштец М2: 70 Соби: 3 Кат: 5 Лифт: Да Парно: Да Наместен/Празен: Наместен Гаража: Да  

Шифра 6763

    Локација: Мичурин М2: 85 Соби: 2 Кат: 5 Лифт: Да Парно: Да Наместен/Празен: Наместен Гаража: Паркинг  

Шифра 7208

      Локација: Центар М2: 77 Соби: 3 Кат: 2 Лифт: Да Парно: Да Наместен/Празен: Наместен Гаража:     

Шифра 7211

    Локација: Центар-МВР М2: 55 Соби: 2 Кат: Лифт: Да Парно: Да Наместен/Празен: Наместен Гаража:   

Шифра 7210

    Локација: Карпош 2 М2: 120 Соби: 4 Кат: 4 Лифт: Да Парно: Да Наместен/Празен: Наместен Гаража: Да