Шифра 2/5397

    Се продава стан во Влае, кај Неуромедика, 130м2, четворособен, на 2 кат, за реновирање, има гаража.

Шифра 2/5398

    Се продава стан во Хром, 80м2, трособен, на 3 кат, комплетно реновиран, подрум 6м2, цена по договор.